Over de Deltares Software Dagen

_DSC6830De Deltares Software Dagen is een jaarlijkse terugkerend congres voor de Nederlandse gebruikers en ontwikkelaars van softwareproducten, -tools en -systemen op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. De focus ligt op software, softwareontwikkelingen en vernieuwende software-toepassingen.

Tijdens de week vinden meerdere gebruikersdagen (bijv. Geo software, SIMONA, D-HYDRO) plaats. Daarnaast zijn er altijd meerdere cursussen, workshops en symposia. In de pauzes zijn er demonstraties van vernieuwende software producten en projecten.

Hét software-event voor de GWW-sector

Wij verwachten minimaal 250 beleidsmakers, adviseurs, modelleurs, docenten en studenten afkomstig van meer dan 80 verschillende organisaties om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Uit ervaring blijkt dat de Deltares Software Dagen bezocht worden door de volgende representatie van de Nederlandse GWW-sector: 35% overheden, 45% commerciele organisaties en 20% kennisinstituten.

Delft-FEWS Gebruikersdag 2

Softwaretoepassingen en etalageprojecten

Wij bieden een podium voor demonstraties van vernieuwende softwaretoepassingen en presentaties van toonaangevende projecten. Hiermee creëren we mogelijkheden om kennis te maken met gebruikers en ontwikkelaars, te horen over nieuwe functionaliteiten en te discussiëren over innovatieve methoden.

De Deltares Software Dagen (DSD-NL) is de Nederlandse equivalent van de internationaal-georienteerde Delft Software Days. Deze vinden dit jaar plaats van maandag 23 oktober t/m vrijdag 3 november 2017.