WANDA BYOM & Gebruikersbijeenkomst

Woensdag, 15 juni 2016, 13:00 – 16:30

WANDA BYOM Workshop (13:00 – 14:45)

Op woensdag 15 juni bent u van harte uitgenodigd om met uw eigen WANDA modellen en WANDA gerelateerde uitdagingen naar ons toe te komen in de BYOM (bring your own model) sessie. Verschillende experts zullen ter plekke zijn en kunnen u direct opweg helpen met lastige modelleervraagstukken. Deelname aan de  BYOM-sessie alsook aan de gebruikersbijeenkomst vereist registratie voorafgaand, maar deelname is kosteloos.

WANDA Gebruikersbijeenkomst (15:15 – 16:30)

Tijdens de gebruikersbijeenkomst vertellen we u over laatste ontwikkelingen van WANDA en zullen u de verschillende modules demonstreren. Uiteraard bestaat de mogelijkheid zelf aan te knoppen te draaien en te ervaren hoe WANDA zich leent voor gebruik in diverse domeinen. Heeft u vragen over de toepasbaarheid van WANDA in uw eigen werkomgeving, of wilt u horen over de ervaringen van het gebruik van WANDA in projecten? Kom dan woensdagmiddag 15 juni langs op de Boussinesqweg 1 in Delft.

Registreer hier!

Intekenen voor events via Mijn DSD: Om uzelf aan te melden voor cursussen, workshops en symposia dient u uzelf te registreren voor een Mijn DSD account. Het aanmaken van een Mijn DSD account is kosteloos en zonder verplichting tot deelname. Vanuit Mijn DSD is het mogelijk specifieke events te bekijken en uzelf ervoor in te tekenen. Uw Mijn DSD account biedt vervolgens een overzicht van alle events waarvoor u ingeschreven bent. Ook ontvangt u bij iedere inschrijving een bevestiging per e-mail.