Delft-FEWS NL Gebruikersdag

Dinsdag, 14 juni 2016, 09:00 – 17:30
DETAIL PROGRAMMA

De Delft-FEWS NL Gebruikersdag 2016 vindt dit jaar plaats op dinsdag 14 juni in Delft. Verschillende vakgenoten van Rijkswaterstaat, waterschappen, consultants en Deltares zullen u tijdens deze dag deelgenoot maken van hun inzichten en ervaringen. Zij zullen zich met name richten op functionele ontwikkelingen en projecttoepassingen van Delft-FEWS in (hoog)water voorspellings-, sturings- en -informatiesystemen. Het nieuw ontwikkelde en recent geopende iD-Lab bij Deltares zal gebruikt worden voor specifieke programma-onderdelen. Diverse break-out sessies bieden de mogelijkheid voor extra (hands-on) verdieping en/of discussie. De onderwerpen zijn gerelateerd aan operationele systemen, ‘waarschuwen’ en het gebruik, delen en uitwisseling van (open) data.

Operationele Delft-FEWS systemen in Nederland

Operationele Delft-FEWS systemen in Nederland

Suggesties voor discussiepunten/break-out sessies of plenaire presentaties zijn van harte welkom! U kunt deze doorgeven via een e-mail naar fews-userdays@deltares.nl.

Registreer hier!

Intekenen voor events via Mijn DSD: Om uzelf aan te melden voor cursussen, workshops en symposia dient u uzelf te registreren voor een Mijn DSD account. Het aanmaken van een Mijn DSD account is kosteloos en zonder verplichting tot deelname. Vanuit Mijn DSD is het mogelijk specifieke events te bekijken en uzelf ervoor in te tekenen. Uw Mijn DSD account biedt vervolgens een overzicht van alle events waarvoor u ingeschreven bent. Ook ontvangt u bij iedere inschrijving een bevestiging per e-mail.