D-HYDRO Symposium

Woensdag, 15 juni 2016, 09:00 – 17:30
DETAIL PROGRAMMA

D-HYDRO Suite-carrousel

De D-HYDRO Suite (2016) is de beoogd opvolger van Simona (Waqua, Triwaq), Delft3D 4, Duflow en SOBEK-Rural/Urban/River/RE voor toepassing op de Nederlandse markt. Deze suite bouwt voort op een rijke historie sinds de eerste Rijkswaterstaat (RWS) modellen uit 1968. De D-HYDRO Suite maakt het mogelijk om simulaties te maken van overstromingen, stormvloeden, orkanen, golven, wateroverlast door hevige neerslag, sediment transport en morfologie, waterkwaliteit en ecologie. Bovendien kan het de wisselwerking tussen deze processen geïntegreerd modelleren.

Het programma van het D-HYDRO Symposium biedt verschillende lezingen door modelleurs en consultants over het gebruik van en de ervaringen met de D-HYDRO Suite in projecten.

D-HYDRO Suite – Oosterschelde model (Scaloost), met de Delta Shell omgeving, gericht op de modelleur / consultant

D-HYDRO Suite – Oosterschelde model (Scaloost), met de Delta Shell omgeving, gericht op de modelleur / consultant

Speciaal voor beleidsmakers en bestuurders is de D-HYDRO Suite beschikbaar gemaakt op een Touch Table m.b.v. onze serious game engine voor 3D interactief modelleren met alle betrokkenen. Verschillende toepassingen zullen gedemonstreerd worden.

Binnen het platform Delft-FEWS, gericht op de operationele beheerders, kan de D-HYDRO Suite 24/7 voorspellingen genereren. Ook deze toepassing zal de revue passeren.

Verwachtingen, voorspellingen, onzekerheden en andere modelresultaten kunnen verder met de Delta Viewer-technologie eenvoudig worden gevisualiseerd op verschillende websites voor burgers en andere geïnteresseerden.

Registreer hier!

Intekenen voor events via Mijn DSD: Om uzelf aan te melden voor cursussen, workshops en symposia dient u uzelf te registreren voor een Mijn DSD account. Het aanmaken van een Mijn DSD account is kosteloos en zonder verplichting tot deelname. Vanuit Mijn DSD is het mogelijk specifieke events te bekijken en uzelf ervoor in te tekenen. Uw Mijn DSD account biedt vervolgens een overzicht van alle events waarvoor u ingeschreven bent. Ook ontvangt u bij iedere inschrijving een bevestiging per e-mail.