Hét software-event voor de GWW-sector

_DSC6830De Deltares Software Dagen (DSD-NL 2016) vinden plaats tussen dinsdag 14 t/m vrijdag 17 juni, bij Deltares in Delft. De DSD zijn bedoeld voor Nederlandse gebruikers en ontwikkelaars van softwareproducten, -tools en -systemen op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. De focus ligt op software, softwareontwikkelingen en vernieuwende software-toepassingen.

Deelnemers

Wij verwachten minimaal 250 beleidsmakers, adviseurs, modelleurs, docenten en studenten afkomstig van meer dan 80 verschillende organisaties om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Uit ervaring (2012, 2013, 2014, 2015) blijkt dat DSD-NL bezocht wordt door de volgende representatie van de Nederlandse GWW-sector: 35% overheden, 45% commerciele organisaties en 20% kennisinstituten.

Softwaretoepassingen en etalageprojecten

Delft-FEWS Gebruikersdag 2Wij bieden een podium voor demonstraties van vernieuwende softwaretoepassingen en presentaties van toonaangevende projecten. Hiermee creëren we mogelijkheden om 1-op-1 kennis te maken met gebruikers en ontwikkelaars, te horen over nieuwe functionaliteiten en te discussiëren over innovatieve methoden.

De Deltares Software Dagen (DSD-NL) is de Nederlandse equivalent van de internationaal-georienteerde Delft Software Days. Deze vinden plaats van maandag 24 oktober t/m vrijdag 4 november 2016.